Basisbehandeling

Reiniging , peeling, epileren , masker  en dagcrème 

€35,-

 

Uitgebreide behandeling

Reiniging , peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, massage decolleté bovenrug gelaat, dagcrème .

€49,-

 

Power C brightening treatment

Een behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint, Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. 

€68,-  Tevens mogelijk in kuurverband.

 

 

Power hyaluronic treatment

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbeterd de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

€73,-  Tevens mogelijk in kuurverband.

 

Corrective professional treatment

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert..

De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad,zacht,egaal en jeugdig.

€85,-

 

Derma peel pro timeless peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peeling technieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilveringsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar gladder en jeugdiger.

€75,- Tevens mogelijk in kuurverband

 

Derma peel pro brightning treatment

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teintverhelderende behandeling ondersteunt de afschilvering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

€75,-  Tevens mogelijk in kuurverband.